Кредити за студирање од Комерцијална Банка

Продолжен рок за испраќање на трудови и дела за 9-та меѓународна научна конференција „Новите парадигми на инклузивното општество“
септември 3, 2019
Факултет за правни науки
ноември 13, 2019
Прикажи ги сите

Кредити за студирање од Комерцијална Банка

Почитувани студенти,

во соработка со Комерцијална Банка АД Скопје, ви нудиме можност за добивање на кредит кој би го искористиле за финансирање на Вашите студии.

Условите кои што се поволни и прилагодени согласно намената на кредитот, можете да ги разгледате на следниот линк :

Кредит за студенти КБ

Сите заинтересирани можат да се обратат директно до Комерцијална Банка АД Скопје – Експозитура во Управна зграда „Макпетрол“ ул.Св.Кирил и Методиј бр.4 Скопје, или на тел.бр. 072 266 137.

Информации можете да добиете и во студентската служба на Европски Универзитет, секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот, бул.Св.Климент Охридски бр.68 Скопје, или на тел.бр. 02 3 20 21 00.