EURM

ноември 13, 2019

Факултет за информатика

Софтверско инженерство за сеопфатни програмерски вештини и конкурентна предност при вработување во IТ секторот.
ноември 13, 2019

Факултет за економски науки

Бидете движечка сила на економијата. Изберете студии по финансии, маркетинг или бизнис менаџмент.
ноември 13, 2019

Факултет за правни науки

Преку примена на највисоките стандарди, факултетот обезбедува запознавање со суштинскиот концепт на правото.
ноември 11, 2019

ТРАНСФЕРИ 2019/2020

Почитувани студенти, Искористете ја можноста до 15.02.2020 година да го продолжите Вашето високо образование на Европски Универзитет со преминување од друга високообразовна установа (трансфер), притоа користејќи […]