Новости и настани

мај 20, 2020

ФЕН јунска испитна сесија 2019-2020

ФЕН јунска прв циклус ФЕН јунска втор циклус
мај 12, 2020

ФДК јунска испитна сесија 2019-2020

ФДК Распоред за Прв колоквиум Прв циклус – летен ФДК Распоред за Втор колоквиум Прв циклус – летен ФДК – 2020 Јунска испитна сесија
мај 12, 2020

ФПН јунска испитна сесија 2019-2020

Распоред – прв колковиум Факултет за правни науки – летен семестар, 2019-2020 – физичко присиуство
мај 11, 2020

Известување за упис во академската 2020/21 година

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека Европски Универзитет го дополни Конкурсот за упис на I циклус студии, така што во академската 2020/21 година може да се […]