Новости и настани

јуни 2, 2020

Јавен повик

Управниот одбор на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Скопје ги повикува сите заинтересирани лица со завршен II циклус студии (300ЕКТС) и просек од min. 8,00 на студиите од прв […]
мај 29, 2020

ФС јунска испитна сесија 2019-2020

Прв колоквиум летен 2020
мај 27, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

Почитувани студенти, Ве известуваме дека согласно Уредбата со законска сила за дополнување на уредбата со законска сила за примена на законот за високото образование за време […]
мај 20, 2020

ФАД јунска испитна сесија 2019-2020

1 kolokvium FAD Leten 2019 2020