ФДК Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

ФДМ распоред летен семестар – академска 2022-2023
март 6, 2023
Тринаесетта меѓународна научна конференција „НОВО ВРЕМЕ, НОВИ ВРЕДНОСТИ ВО НАУКАТА И ОПШТЕСТВОТО“
март 14, 2023
Прикажи ги сите

ФДК Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање