Повик за дванаесетта меѓународна научна конференција

ФДК априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање
април 11, 2022
Tеми за магистерски трудови усвоени од страна на ННС на ФЕН
април 13, 2022
Прикажи ги сите

Повик за дванаесетта меѓународна научна конференција

Европски Универзитет Скопје ве поканува да учествувате со ваши трудови на Дванаесетта меѓународна научна конференција „НАУКАТА И УМЕТНОСТА ВО ФУНКЦИЈА НА ОДРЖЛИВО ОПШТЕСТВО“.

На следните линкови можат да се најдат повиците за учество на македонски и на англиски јазик.

ЛИНКОВИ:

Повик за 12-та меѓународна научна конференцијa

Call for the 12th International Scientific Conference