ФС ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022

Студенти од ФДК на симулациска вежба за сајбер безбедност
ноември 17, 2021
Online пријавување испити (декемвриска испитна сесија 2021/2022)
ноември 30, 2021
Прикажи ги сите

ФС ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022