Подарување третман за ласерско белеење на Вашите заби

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија
јуни 24, 2021
Годишна изложба на ФАД 2020/2021
јуни 28, 2021
Прикажи ги сите

Подарување третман за ласерско белеење на Вашите заби

Почитувани,
Европски Универзитет во соработка со Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” подарува третман за ласерско белеење на Вашите заби.
Ласерското белеење на заби не само што ќе ги направи вашите заби побели, туку за разлика од останатите начини за белеење нуди униформни и долготрајни резултати. Овој третман не предизвикува оштетување на забните супстанци и поради тоа оваа постапка е достапна и за пациенти кои имаат осетливи заби.
Следете ти чекорите и учествувајте:
1. Следете ја Facebook страната на Европски Универзитет @EuropeanUniversitySkopje
2. Стиснете лајк на Facebook страната на Европски и на оваа објава
3. Тагнете во коментар пријател кој има потреба од избелување на забите.
Периодот за учество е до 15.07.2021
СО СРЕЌА!