Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Подарување фиксна протеза
јуни 9, 2021
ФИ распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021
јуни 10, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 11.06.2021 (петок) со почеток во 10:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за детективи и криминалистика. На вашите прашања ќе одговара доц. д-р Александар Нацев – Декан на Факултетот за детективи и криминалистика.
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Meeting ID: 763 5775 4158
Passcode: v3EQDK
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
ЕДНО СЕМЕЈСТВО, ЕДНА ВИЗИЈА