Подарување фиксна протеза

Факултет за стоматологија – информативна online сесија
јуни 9, 2021
Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
јуни 9, 2021
Прикажи ги сите

Подарување фиксна протеза

Почитувани,
Европски Универзитет во соработка со Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” подарува една фиксна протеза. Учеството е согласно упатствата од оваа објава:
1. Следете ја Facebook страната на Европски Универзитет @EuropeanUniversitySkopje
2. Стиснете лајк на Facebook страната на Европски и на оваа објава
3. Тагнете во коментар пријател кој има потреба од дентална протеза.
Периодот за учество е до 30.06.2021
СО СРЕЌА!