ФИ распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
јуни 9, 2021
На стоматолошки клинички центар “Проф. д-р Бојо Андрески” успешно изведена сложена хируршка интервенција
јуни 10, 2021
Прикажи ги сите

ФИ распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ФИ – Јунска испитна сесија 2021

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека за предметите по проф. д-р Митко Богданоски, испитот нема да се реализира во дадените термини, туку ќе се реализира на 05.07.2021 од 10:00 часот.