ФДК распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Ерасмус Посета, Бируни Унивезитет-Истанбул
јуни 2, 2021
Доделување таблет Huawei T10s
јуни 8, 2021
Прикажи ги сите

ФДК распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021