Доделување таблет Huawei T10s

ФДК распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021
јуни 2, 2021
Доделување стипендии “Проф. Д-р Бојо Андрески”
јуни 8, 2021
Прикажи ги сите

Доделување таблет Huawei T10s

Почитувани, Ве известуваме дека добитник на таблетот Huawei T10s е Анета Ориѓанска. Честитки од нас, се надеваме дека ќе ви биде од корист вам и на Вашите најблиски. Продолжуваме понатаму со нови подароци како наш придонес кон заедницата. Европски Универзитет Едно семејство, една визија.