ФИ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ФИ распоред зимски семестар – академска 2022-2023
октомври 10, 2022
ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРВ КОЛОКВИУМ / ИСПИТИ ВО НОЕМВРИСКА СЕСИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23
ноември 1, 2022
Прикажи ги сите

ФИ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање