ФАД ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022

ФИ ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022
ноември 10, 2021
Студенти од ФДК на симулациска вежба за сајбер безбедност
ноември 17, 2021
Прикажи ги сите

ФАД ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022