Потсетување за запишување/заверка на семестар во академската 2021/2022

ФЕН октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021
октомври 6, 2021
Online пријавување испити/колоквиуми (ноемвриска испитна сесија/прв колоквиум 2021/2022)
ноември 1, 2021
Прикажи ги сите

Потсетување за запишување/заверка на семестар во академската 2021/2022

Почитувани студенти,

Ве потсетуваме дека заклучно со петок 15.10.2021 год. треба да извршите запишување/заверка на семестар (зимски) во академската 2021/2022 година.

Уписот/заверката на семестарот се врши лично во Студентската служба на Европски Универзитет, во текот на работното време од 08:00 до 18:00 часот.

Интернационалните студенти можат електронски да пополнат пријавен и семестрален лист со статистички образец и истиот да го достават online на следната e-mail адреса: [email protected]

Обрасците на англиски јазик (за електронско пополнување) се достапни на следните линкови:

e-Registration form [enrolment in a semestar, academic year]

e-Semester registry form

e-Statistical form for students

За дополнителни информации и прашања испратете e-mail: [email protected] или јавете се на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078 482 050.