Известување за обврската за уплата на рата од годишната школарина

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – НАЧИН НА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ И ОДБРАНА НА ДИПЛОМСКИ/МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2020/2021
септември 2, 2021
11-та меѓународна научна конференција “Науката и уметноста во услови на пандемија”
септември 21, 2021
Прикажи ги сите

Известување за обврската за уплата на рата од годишната школарина

Почитувани студенти,
ве потсетуваме за обврската за уплата на рата од годишната школарина до 15-ти септември, согласно договорот за студирање.
Уплатата се врши на жиро-сметката на Европски Универзитет: 300000002540078 Комерцијална банка АД Скопје.
Со почит,
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ