Подарување Bluetooth звучник JBL GO2

Склучени нови договори за соработка
август 13, 2021
Моден настан EXPO.30
август 23, 2021
Прикажи ги сите

Подарување Bluetooth звучник JBL GO2

Почитувани,
Европски Универзитет подарува Bluetooth звучник JBL GO2 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава:
1. Следете ја Facebook страната на Европски Универзитет @EuropeanUniversitySkopje.
2. Кликнете лајк на Facebook страната на Европски и на оваа објава.
3. Тагнете во коментар пријател за кој сметате дека треба да го добие Bluetooth звучникот.
Периодот за учество е до 26.08.2021
СО СРЕЌА!
Европски Универзитет
Едно семејство, една визија!