Склучени нови договори за соработка

Подарување 2 книги
август 12, 2021
Подарување Bluetooth звучник JBL GO2
август 23, 2021
Прикажи ги сите

Склучени нови договори за соработка

Почитувани,
Ве известуваме дека денес (13.08.2021), Европски Универзитет и ПЗУ-Универзитетски стоматолошки клинички центар „ПРОФ.Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ“ склучија договори за соработка со Независниот Синдикат на ГОБ „8-ми септември“, Независниот Синдикат на ЈЗУ-Специјализирана Болница за Геријатриска и Палијативна Медицина „13-ти ноември“ и Независниот Синдикат на професионални војници на Македонија.
Со договорите се предвидени бројни поволности за синдикалните членови и членовите на нивните семејства, при упис и студирање на Европски, како и при користење на стоматолошките здравствени услуги на стоматолошкиот клинички центар.
Им посакуваме добредојде во нашето семејство.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија!