Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Доделена целосна стипендија за постдипломски студии по студиската програма „Здравствен и фармацевтски менаџмент“
јули 14, 2021
Подарување Smartwatch
јули 16, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека денес 15.07.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за стоматологија – интегрирани академски 5-год. студии по Стоматологија од I и II циклус, како и стручни студии за Забни техничари.
На вашите прашања ќе одговараат: Деканот на Факултетот за стоматологија – доц. д-р Катерина Василева Гешоска, доц. д-р Ана Белазелковска Грежловска и асс. др. Јордан Ѓурчески.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
ЕДНО СЕМЕЈСТВО ЕДНА ВИЗИЈА
Информација за логирање на Zoom платформата:
Meeting ID: 770 0713 3770
Passcode: gDJks9