Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

„15 години Факултет за арт и дизајн“ при Европски Универзитет Скопје – врвна креативност, знаење и вештини
јули 6, 2021
Факултетот за економски науки – информативна online сесија
јули 7, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 08.07.2021 (четврток) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за детективи и криминалистика од I циклус и II циклус. На вашите прашања ќе одговара деканот проф. д-р Марјан Богданоски.

Информација за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 719 3895 3461
Passcode: Ds9x8N

 

Ве очекуваме.
Студирајте Европски!