Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
јули 7, 2021
Доделена целосна стипендија за постдипломски студии по студиската програма „Здравствен и фармацевтски менаџмент“
јули 14, 2021
Прикажи ги сите

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 09.07.2021 (петок) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за економски науки од I циклус и II циклус. На вашите прашања ќе одговара декан проф. д-р Александра Станковска.

Информација за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72313577773…

Meeting ID: 723 1357 7773
Passcode: PdM39N

Ве очекуваме.
Студирајте Европски!