Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Подарување 2 ФФМ дресови
јуни 14, 2021
Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија
јуни 24, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 23.06.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за детективи и криминалистика. На вашите прашања ќе одговара доц. д-р Александар Нацев – Декан на Факултетот за детективи и криминалистика.
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 791 3550 2538
Passcode: FfBa6K
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!