ФС распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Од Факултетот за арт и дизајн беше избран дизајн на наш студентот за ревија на одржлива мода
јуни 11, 2021
Подарување 2 ФФМ дресови
јуни 14, 2021
Прикажи ги сите

ФС распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021