ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ИЗМЕНА ВО НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ И ОДБРАНА НА ДИПЛОМСКИ И МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2020/2021

Доделување стипендии “Проф. Д-р Бојо Андрески”
јуни 8, 2021
ФАД распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021
јуни 8, 2021
Прикажи ги сите

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ИЗМЕНА ВО НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ И ОДБРАНА НА ДИПЛОМСКИ И МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА 2020/2021

Почитувани студенти,

По одлука на Ректорската управа на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Скопје, Ве известуваме дека:

  • СЕ ВОВЕДУВА полагање на испити и одбрана на дипломски и магистерски трудови, со физичко присуство, во летен семестар (јунска испитна сесија), во академската 2020/2021 година.
  • За студентите кои се наоѓаат надвор од државата, полагањето на испити, одбрана на дипломски и магистерски трудови ќе се спроведува on-line.

Согласно глобалниот календар на активности, полагањето на испитите во јунската испитна сесија ќе се спроведе во периодот од 14.06 до 25.06.2021 година.

За информации во врска со конкретните термини (датум и час на полагање), редовно следете ги известувањата – распоредите за полагање на официјалната веб-страна www.eu.edu.mk и социјалните мрежи.

За сите прашања, Студентската служба е достапна секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078 482 050.

Со почит,

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ