Запознавање на матурантите со Европски Универзитет

Безболно чистење кариес- практична едукација на студентите
март 3, 2020
Успешни алумни приказни: доц. м-р Иван Дургутовски
март 6, 2020
Прикажи ги сите

Запознавање на матурантите со Европски Универзитет

Европски универзитет Скопје започна со активностите за запознавање на матурантите со програмите, условите и начинот на студирање. Во рамките на овие активности Европски Универзитет им нуди информации, кои се однесуваат на пошироката лична карта на универзитетот, односно дополнителни насоки и групи кои функционираат во рамките на постојните факултети на оваа високообразовна институција.