ФИ Јунска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24
мај 30, 2024
„ПОЛНОЛЕТСТВО“ – ГОДИШНА ИЗЛОЖБА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРТ И ДИЗАЈН
јуни 3, 2024
Прикажи ги сите

ФИ Јунска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање