Полиграфска презентација

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2023/24
мај 9, 2024
ФДК втора колоквиумска сесија, летен семестар 2023/24 – термини за полагање
мај 14, 2024
Прикажи ги сите

Полиграфска презентација

Computer Shows Physiological Measures of a Man Undergoing Lie Detector / Polygraph Test. Examining Expert Writes Down Observations.

Почитувани колеги и студенти,
 
Ве известуваме дека на ден 13.05.2024 година (понеделник), со почеток во 10.30 часот, во просториите на Европски Универзитет – Скопје, ќе се одржи презентација за полиграфско тестирање на лица од страна на експерти од Министерството за внатрешни работи. Ќе ни биде чест и задоволство доколку земете учество на настанот.