Д-р Ѓорги Сламков

УПИСИ 2024/25
април 30, 2024
ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2023/24
мај 9, 2024
Прикажи ги сите

Д-р Ѓорги Сламков

Д-р Ѓорги Сламков од ден 02.05.2024 година (четврток) е избран во наставно-научно звање редовен професор од наставно-научна област ,,Казнено право” на Факултетот за правни науки.