Д-р Маја Поп Стефанова-Трпоска

ФАД прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање
март 28, 2024
ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24
април 1, 2024
Прикажи ги сите

Д-р Маја Поп Стефанова-Трпоска

Д-р Маја Поп Стефанова-Трпоска на ден 01.04.2024 година (понеделник) е избрана во наставно-научно звање редовен професор од наставно-научно област „Ортодонција“ на Факултетот за дентална медицина.