ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“
март 22, 2024
Известување за студенти
март 25, 2024
Прикажи ги сите

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање