Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

ФИ прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање
март 21, 2024
Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“
март 22, 2024
Прикажи ги сите

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти,

Ве известуваме дека фотографирањето за табло  ќе биде продолжено и организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС.

Фотографирањето ќе се изврши во период од 25.03.2024  година (понеделник) до 27.03.2024 година (среда) во следните термини:

 • 25.03.2024 од 10:00 до 18:00
 • 26.03.2024 од 10:00 до 18:00
 • 27.03.2024 од 10:00 до 18:00

Во продолжение можете да ја преземете Понудата за изработка на портрет фотографии:

Понуда за фотографирање-Дигит

Пакетот ке содржи:

 • 24 колор фотографии формат 3,5 х 4,5 см
 • 8 колор фотографии формат 5 х 7 см
 • 6 колор фотографии формат 6х9 см
 • 2 портрети 13х18 см
 • 1 портретна фотографија формат 20х30 см
 • 1 табло за секој студент формат 30Х40 см
 • Снимање на апсолвентската вечер и за секој апсолвент споделен линк за превземање на целиот видео
  материјал .
 • Фотографирање на позадина повеке студенти по ваша желба и истата фотографија проследена на Viber
 • Сите фотографии од фотосесијата на вашата e-mail адреса
 • Фотографирање на две позадини фотографија за табло и фотографија целосна по ваш избор со посебна
  позадина со наметка и капа.

Контакт информации:

E-mail: [email protected]

Ул: Народен Фронт 19А локал 29 1000 SKOPJE

https://maps.app.goo.gl/b2wVPuJc9929H4jw8

Тел/Факс: 02 132 366

Моб: 076 469 415