Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Д-р Зоран Крстевски
март 11, 2024
ЕРАЗМУС+ МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ/НАСТАВЕН И НЕНАСТАВЕН КАДАР за академската 2023/2024 година
март 15, 2024
Прикажи ги сите

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти,

Ве известуваме дека фотографирањето за табло ќе се биде организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС.

Фотографирањето ќе се изврши во период од 15.03.2024 година до 20.03.2024 година во следните термини:

 • 15.03.2024 од 10:00 до 18:00
 • 16.03.2024 од 10:00 до 14:00
 • 18.03.2024 од 10:00 до 18:00
 • 19.03.2024 од 10:00 до 18:00
 • 20.03.2024 од 10:00 до 18:00

Во продолжение можете да ја преземете Понудата за изработка на портрет фотографии:

Понуда за фотографирање-Дигит

Пакетот ке содржи:

 • 24 колор фотографии формат 3,5 х 4,5 см
 • 8 колор фотографии формат 5 х 7 см
 • 6 колор фотографии формат 6х9 см
 • 2 портрети 13х18 см
 • 1 портретна фотографија формат 20х30 см
 • 1 табло за секој студент формат 30Х40 см
 • Снимање на апсолвентската вечер и за секој апсолвент споделен линк за превземање на целиот видео
  материјал .
 • Фотографирање на позадина повеке студенти по ваша желба и истата фотографија проследена на Viber
 • Сите фотографии од фотосесијата на вашата e-mail адреса
 • Фотографирање на две позадини фотографија за табло и фотографија целосна по ваш избор со посебна
  позадина со наметка и капа.

Контакт информации:

E-mail: [email protected]

Ул: Народен Фронт 19А локал 29 1000 SKOPJE

https://maps.app.goo.gl/b2wVPuJc9929H4jw8

Тел/Факс: 02 132 366

Моб: 076 469 415