ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2023/24 ГОДИНА

ФДМ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 29, 2023
ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2023/24
февруари 2, 2024
Прикажи ги сите

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2023/24 ГОДИНА

Почитувани студенти,

Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до 15.02.2024) со премин на некој од факултетите во состав на Европски Универзитет, следејќи ги претставените 5 чекори:

 

Преземете го електронскиот формулар-барање за трансфер од следниот линк: e-Барање за трансфер/упис до второ затворање на матична книга 2023/24

Подетални информации околу условите за упис, потребните документи и постапката за аплицирање можете да добиете од Конкурсот за трансфер со пренос на кредити и запишување студенти на прв и втор циклус студии (до второ затворање на матичната книга), објавен интегрално во продолжение: