ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Покана за Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“
декември 29, 2023
ФДМ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 29, 2023
Прикажи ги сите

ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање