Покана за Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

ФЕН втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 29, 2023
ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 29, 2023
Прикажи ги сите

Покана за Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

Почитувани,

Ни претставува особена чест и задоволство да ве поканиме на Научно-стручната работилница на тема: „Знаењето и талентот – фундамент за успешност“, организирана од страна на Факултетот за економски науки во состав на Европски универзитет – Скопје.

Научно-стручната работилница ќе се одржи на 20 март 2024 година, со почеток во 12:00 часот во просториите на Европски Универзитет – Скопје.

Повик за научно-стручна работилница на Факултетот за економски науки

Call for Scientific-Expert Workshop on Faculty of economics