ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Свечено доделување на дипломите на дипломираните и на магистрираните студенти
декември 20, 2023
ФИ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 27, 2023
Прикажи ги сите

ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање