Свечено доделување на дипломите на дипломираните и на магистрираните студенти

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/2024
декември 19, 2023
ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 25, 2023
Прикажи ги сите

Свечено доделување на дипломите на дипломираните и на магистрираните студенти

Европски Универзитет во текот на вчерашниот ден ги додели дипломите на студентите од I и II циклус и пригодно го одбележа патрониот празник “Св.Никола Чудотворец”. Им посакуваме среќа на сите наши дипломирани/магистрирани студенти со желба за добро здравје и успех во нивната професионална кариера.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија!