Панел дискусија на тема ,,Родова еднаквост и застапеност на жените на лидерски позиции во спортски организации”

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24
октомври 31, 2023
ФЕН распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум зимски семестар 2023-2024
ноември 7, 2023
Прикажи ги сите

Панел дискусија на тема ,,Родова еднаквост и застапеност на жените на лидерски позиции во спортски организации”

Во фокусот на панел дискусијата беа ставени значењето на родовата еднаквост и важноста на женското лидерство во спортските организации.
Панел дискусијата беше организирана од страна на Олимписки Комитет на С.Македонија,која се оддржа во просториите на Европски Универзитет и резултираше со многу инспиративни размислувања. Во продолжение фотографии од настанот!