ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

ФЕН распоред зимски семестар – академска 2023-2024
октомври 11, 2023
ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ПРВ КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24
октомври 31, 2023
Прикажи ги сите

ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање