ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

ТРАНСФЕРИ 2023/24
септември 30, 2023
ФДК распоред зимски семестар – академска 2023-2024
октомври 7, 2023
Прикажи ги сите

ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање