Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло Фото Студио 5

ФДМ Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање
март 20, 2023
ФДК прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање
март 28, 2023
Прикажи ги сите

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло Фото Студио 5

Се известуваат сите студенти (апсолвенти) кои се заинтересирани за фотографирање за табло, да испратат електронска пошта со следните податоци: име и презиме на студентот, факултет на кој студираат и број на индекс на следната e-mail адреса: [email protected].

Пријавувањето ќе се изврши во период од 24.03.2023 година (пeток) до 31.03.2023 година (петок).

За термини за фотографирање ќе бидете дополнително известени.

Во продолжение можете да ја преземете Понудата за изработка на портрет фотографии.

Понуда Фото Студио 5

Со почит.