ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ДЕКЕМВРИСКА СЕСИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23

ФEН Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање
декември 1, 2022
ФДК Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање
декември 2, 2022
Прикажи ги сите

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ДЕКЕМВРИСКА СЕСИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти,

Пријавувањето на испитите од декемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 07.12.2022 година.

Согласно глобалниот календар на активности, полагањето на испитите ќе се спроведе во периодот од 12.12 до 23.12.2022 година.

За информации во врска со конкретните термини (датум и час на полагање),  редовно следете ги известувањата – распоредите за полагање на официјалната веб-страна www.eu.edu.mk и социјалните мрежи.

За сите прашања, Студентската служба е достапна секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101, 078 482 050.

ПОСТАПКА ЗА ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ДЕКЕМВРИСКА СЕСИЈА (2022/2023)

За секој поединечен предмет пополнете е-Пријава за испит, а потоа доставете гo пополнетиот формулар електронски по e-mail, заедно со доказ за уплатен надоместок до референтите од Студентска служба, и тоа:

Марија Цизалоска, [email protected]

1.Факултет за стоматологија

2.Факултет за стоматологија – Забни техничари

3.Факултет за економски науки

4.Факултет за детективи и криминалистика, и

Наталија Андреева Галевска, [email protected]

6.Факултет за информатика, и

7.Факултет за арт и дизајн

 

Формуларот [e-Пријава за испит] во pdf формат, прилагоден за електронско пополнување е достапен за преземање на следниот линк:

е-ПРИЈАВА ЗА ИСПИТ [формулар]

Надоместокот за пријавување е 620 денари за испит. Жиро с-ка 300000002540078 Комерцијална банка АД Скопје.

Уплатница [пример]