ФДК априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Изведување на настава со физичко присуство (летен семестар 2021/2022)
април 3, 2022
Повик за дванаесетта меѓународна научна конференција
април 12, 2022
Прикажи ги сите

ФДК априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање