Изведување на настава со физичко присуство (летен семестар 2021/2022)

УПИСИ 2022/23 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.АПРИЛ
април 1, 2022
ФДК априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање
април 11, 2022
Прикажи ги сите

Изведување на настава со физичко присуство (летен семестар 2021/2022)

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека наставата во летниот семестар 2021/2022 година ќе се изведува со физичко присуство на студентите од сите факултети во состав на Европски Универзитет.
Во врска со информации за распоредите, следете ги објавите на огласната табла во холот на Европски, веб-сајтот www.eu.edu.mk и официјалната FB страна.
Во прилог, Одлука Бр.02-450/1 од 01.04.2022 година, донесена од страна на Ректорската управа
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија!