ФИ априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Online пријавување испити (априлска испитна сесија 2021/2022)
март 31, 2022
УПИСИ 2022/23 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.АПРИЛ
април 1, 2022
Прикажи ги сите

ФИ априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање