Online пријавување прв колоквиум – летен семестар 2021/22

ФДК мартовска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање
март 2, 2022
ФЕН мартовска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање
март 7, 2022
Прикажи ги сите

Online пријавување прв колоквиум – летен семестар 2021/22

Почитувани студенти,

Пријавувањето на првиот колоквиум во летниот семестар од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 07.03 до 11.03.2022 година.

Согласно глобалниот календар на активности, полагањето на првиот колоквиум во летниот семестар ќе се спроведе во периодот од 28.03 до 01.04.2022 година.

За информации во врска со конкретните термини (датум и час на полагање), редовно следете ги известувањата – распоредите за полагање на официјалната веб-страна www.eu.edu.mk и социјалните мрежи.

За сите прашања, Студентската служба е достапна секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101, 078 482 050.

ПОСТАПКА ЗА ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ПРВ КОЛОКВИУМ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР (2021/2022)

За секој поединечен предмет електронски пополнете e-Пријава за колоквиум  а потоа доставете ги пополнетите формулари по e-mail, заедно со доказ за уплатен надоместок до референтите од Студентска служба, и тоа:

1.Факултет за стоматологија

2.Факултет за стоматологија – Забни техничари

3.Факултет за економски науки

[email protected]

4.Факултет за детективи и криминалистика, и

5.Факултет за правни науки

[email protected]

6.Факултет за информатика, и

7.Факултет за арт и дизајн

[email protected]

 

Формуларот [e-Пријава] во pdf формат, прилагоден за електронско пополнување е достапен за преземање на следниот линк:

е-ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ КОЛОКВИУМ

 

Надоместокот за пријавување е 460 денари за колоквиум. Жиро с-ка 300000002540078 Комерцијална банка АД Скопје.

Уплатница [пример]