Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло

ФАД распоред летен семестар – академска 2021-2022
февруари 14, 2022
ФЕН распоред летен семестар – академска 2021-2022
февруари 14, 2022
Прикажи ги сите

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло

И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат сите студенти (апсолвенти) кои се заинтересирани за фотографирање за табло, да испратат електронска пошта со следните податоци: име и презиме на студентот, факултет на кој студираат и број на индекс, до претседателот на универзитетското Студентско собрание, Стефанија Фидановска, на следната e-mail адреса: [email protected].

Пријавувањето ќе се изврши во период од 14.02.2022 година (понеделник) до 18.02.2022 година (петок).

Во продолжение можете да ја преземете Понудата за изработка на портрет фотографии.

Линк за преземање: Понуда-портрет фотографиии

Со почит.