Известување за наставата во академската 2021/2022 година

ФЕН распоред зимски семестар – академска 2021-2022
октомври 2, 2021
ФДК распоред зимски семестар – академска 2021-2022
октомври 4, 2021
Прикажи ги сите

Известување за наставата во академската 2021/2022 година

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека наставата во академската 2021/2022 година ќе се изведува со физичко присуство на студентите од сите факултети во состав на Европски Универзитет.
Online настава ќе се спроведува само за II циклус студии (помали групи/менторски), како и за странските студенти кои следат настава на англиски јазик.
Во врска со информации за распоредите, следете ги објавите на огласната табла во холот на Европски, веб-сајтот www.eu.edu.mk и официјалната FB страна.
За дополнителни информации можете да се обратите до Студентската служба на Европски Универзитет, секој работен ден од 08:00 – 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 21 00, 02 320 2101 и 078 482 050.
Ви посакуваме успешна академска година.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија!