ВАЖНО СООПШТЕНИЕ – Факултетот за стоматологија

11-та меѓународна научна конференција “Науката и уметноста во услови на пандемија”
септември 21, 2021
ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021
октомври 1, 2021
Прикажи ги сите

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ – Факултетот за стоматологија

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ за сите дипломирани студенти и оние кои во иднина ќе дипломираат на Факултетот за стоматологија.
Со одлука на Стоматолошката комора, направена е промена на базата на прашања за полагање на компјутерскиот тест од државниот испит. Старите прашања веќе не важат, а новите прашања, понудените одговори, како и точните одговори, објавени се официјално на страната на Стоматолошка комора од 01.09.2021 година.
Оваа одлука ќе важи од АПРИЛСКА сесија 2022 година.
Информирајте се навремено и бидете внимателни за оваа промена.

Со почит,
Факултет за стоматологија, Европски Универзитет